AXA Penzijní fond

Společnost AXA Česká republika s.r.o. zahájila své podnikání Česku v roce 1998 pod názvem WASS YT s.r.o. Jako AXA je známá již od roku 1999. V současné době je po České republice rozmístěno na 90 poboček s více jak 2 000 zaměstnanci a poradci. Mimo jiné nabízí i penzijní fond, co to znamená?

Soustředí se především na prodej životního a penzijního připojiště jak pro privátní tak i firemní klientelu. Dále nabízí produkty v oblasti stavebního spoření, hypotečních úvěrů a vydávání platebních karet. Součástí nabízených služeb a produktů je samozřejmě i poradenská činnost.

Penzijní připojištění  AXA penzijní fond

Jako jeden z hlavních produktů nabízených společností AXA je penzijní připojištění. Penzijní připojištění je určeno pro všechny, kteří se nechtějí spoléhat jen na státem garantovaný důchod, ale chtějí si sami zajistit pohodlnější stáří. Díky penzijnímu připojištění naspoříte nemalé finanční prostředky a ještě k tomu získáte státní příspěvek ve výši až 150 Kč měsíčně.

TIP: Hodláte si koupit nové vozidlo a hledáte nejvýhodnější nabídku povinného ručení? Využijte našeho nástroje povinné ručení porovnání a vyberte si z nabídky to nejlevnější povinné ručení.

Uzavřít jej může každý občan, která dosáhl plnoletosti a je účasten důchodového nebo veřejně zdravotního pojištění v ČR

Výhody penzijního  připojištění u AXY:

  • Založení penzijního připojištění zdarma
  • Státní příspěvek ve výši až 1 800 Kč ročně
  • Úspora na daních ve výši až 1 800 Kč ročně
  • Zhodnocení vložených finančních prostředků
  • Možnost sjednání pojištění on-line, kdy navíc získáte bonus 500 Kč
  • Při nákupu s AXA kartou 1 % navíc
  • Penzijní připojištění jako bonus pro zaměstnance

Za nevýhodou penzijního připojištění lze považovat délku připojištění, která je dlouhodobého charakteru. V případě, že potřebujete své peníze vybrat dříve, přijdete o státní příspěvek.

Statní příspěvek je garantován státem a pohybuje se od 50 do 150 Kč a záleží na výši  měsíčního příspěvku klienta.